Rolstoelvierdaagse

Rolstoelvierdaagse

Een begrip in Oegstgeest! Met ongeveer 35 cliënten in rolstoelen en met 40 begeleiders wordt elk jaar gedurende vier middagen vele kilometers gereden naar de mooiste plekjes in ons dorp. Onderweg worden de deelnemers regelmatig met iets lekkers verwend. De vrijwillige begeleiders vormen dan samen met de rolstoelers een lang kleurrijk lint door de lanen van Oegstgeest. De plaatselijke pers schenkt aan dit fenomeen ook altijd weer bijzondere aandacht. Informatie wordt tijdig gegeven in beide huizen.

Rolstoelvierdaagse 2018 (18e jaargang):

Deze wordt gehouden op maandag 25, dinsdag 26, donderdag 28 en vrijdag 29 juni. De start is telkens om 14.00 uur en terugkomst tussen 16.00 en 16.30 uur. De vrijwilligers komen telkens vanaf 13.15 uur in de grote zaal van Van Wijckerslooth bijeen voor de instructies en indeling.
Op vrijdag is er na terugkomst een feestelijke bijeenkomst met drankjes en hapjes. Dan worden ook de medailles uitgereikt.
De tussenstops onderweg zijn als vanouds in het Koetshuis van Kasteel Oud Poelgeest, in de raadszaal van het Gemeentehuis, de Daltonschool in Haaswijk en sinds vorig jaar zijn wij ook te gast in Hilton Hotel Garden Inn.
Vrijwilligers kunnen zich hier per mail inschrijven. Graag duidelijk aangeven welke dag/dagen je mee wil helpen.