Activiteiten

Activiteiten

Onze stichting organiseert jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het Golftoernooi en de Rolstoelvierdaagse. In het voorjaar bieden we de mogelijkheid om voordelig de Keukenhof te bezoeken. Daarnaast proberen wij extra activiteiten voor de bewoners op te zetten.
De extra activiteiten zijn mogelijk indien de financiële middelen dit toestaan. Zie onder Sponsoring.
Zo hebben wij een legaat gekregen toen onze stichting 30 jaar werd. Hiervan hebben we maar liefst 140 cliënten enige dagen vakantie kunnen geven in Hoogeloon. Alles uitgevoerd met hun vertrouwde verzorging en onze vrijwilligers.
De cliënten van de revalidatieafdeling hoeven geen extra kosten te maken om een TV aan te schaffen of mee te nemen. Zij kunnen dankzij onze stichting een TV huren op hun kamer. De kosten bedragen eenmalig € 50,00 per verblijf.
De kosten van de klassieke muziek concerten van de stichting ‘Muziek in huis’ zijn de afgelopen 3 jaar door ons gefinancierd.
De in het verleden gekochte rolstoelfiets en site by site fietsen zijn geschonken aan de stichting ‘Fietsmaatjes Oegstgeest’. Zie voor informatie: www.fietsmaatjesoegstgeest.nl.
Onze stichting heeft een financiële bijdrage geleverd aan het tot stand komen van de ‘Senioren Beweegtuin’ te Oegstgeest